Üdvözöljük Gyöngyös legrégebbi éttermének a weboldalán!  A belváros legpatinásabb részében található étterem, már több, mint 35 éve áll vendégeink szolgálatára.

Mit szeretne a Vendég ma, ha éttermet keres?

Nyilvánvalóan gasztronómiai élményt elsősorban, vagyis jó ízeket, olyan étkeket, amit szeret, ismer, de ha úgy van kedve, egyúttal elvárja, hogy meglepjék egyedi, karakteres, új ízekkel, szokatlan, de tökéletes kulináris élménnyel. Szereti, ha nemcsak teljesítik, de ki is találják a kívánságát, és különösképp szereti, ha egyedi bánásmódban részesítik.

A KÉKES két dolognak köszönheti népszerűségét:

Az utánozhatatlan vendégszeretetének és az utolérhetetlen konyhájának. A legkiválóbb alapanyagokból készítjük az ételeket a legmodernebb konyhatechnológia segítségével. Az étterem dolgozói az elmúlt évtizedben igazi csapattá értek Szakmai felkészültségük, a vendéglátás iránt érzett alázatuk, folyamatos önképzési igényük biztosítja a minden igényt kielégítő ételkínálat összeállítását és annak elkészítését. A kiszolgálás kulturáltsága, szakmaisága ismert és elismert az egész országban.

Mi a Vendég elvárása még?

Szereti, ha az étteremben elegancia, igényes környezet veszi körül. A KÉKES a megújulást követően tökéletes, a legapróbb részletekig elegáns, kifinomult ízlésű, barátságos hellyé vált, ahol a különböző funkciókkal bíró, légkondicionált terei baráti, céges, családi, szakmai rendezvények számára egyaránt ideális környezetet biztosítanak. Nyilvánvalóan gasztronómiai élményt elsősorban, vagyis jó ízeket, olyan étkeket, amit szeret, ismer, de ha úgy van kedve, egyúttal elvárja, hogy meglepjék egyedi, karakteres, új ízekkel, szokatlan, de tökéletes kulináris élménnyel. Szereti, ha nemcsak teljesítik, de ki is találják a kívánságát, és különösképp szereti, ha egyedi bánásmódban részesítik. A KÉKES két dolognak köszönheti népszerűségét: az utánozhatatlan vendégszeretetének és az utolérhetetlen konyhájának. A legkiválóbb alapanyagokból készítjük az ételeket a legmodernebb konyhatechnológia segítségével. Az étterem dolgozói az elmúlt évtizedben igazi csapattá értek Szakmai felkészültségük, a vendéglátás iránt érzett alázatuk, folyamatos önképzési igényük biztosítja a minden igényt kielégítő ételkínálat összeállítását és annak elkészítését. A kiszolgálás kulturáltsága, szakmaisága ismert és elismert az egész országban. Mi a Vendég elvárása még? Szereti, ha az étteremben elegancia, igényes környezet veszi körül. A KÉKES a megújulást követően tökéletes, a legapróbb részletekig elegáns, kifinomult ízlésű, barátságos hellyé vált, ahol a különböző funkciókkal bíró, légkondicionált terei baráti, céges, családi, szakmai rendezvények számára egyaránt ideális környezetet biztosítanak. Az éttermi rész galériás, benne bőséges helykínálattal. Az emeleti bálterem méltó színhelye csoportos összejöveteleknek, tanácskozásoknak, vállalati rendezvényeknek, családi események lebonyolításának. Az étterem előtti, tavasztól őszig üzemelő fedett grill teraszunk várja a Vendégeket.

A KÉKES étterem :

Kiválóan ötvözi a tökéletes környezetet, a kivételes kulináris élvezetekkel. Kínáljuk a méltán híres Mátrai Borok teljes választékát, természetesen a történelmi borvidékek boraival kiegészítve. Itallapunkon a híres magyar pálinkák választéka igazi csemege Vendégeinknek. Ásványvíz ajánlatunk, koktél választékunk egyedi és széleskörű. Bízom abban, hogy a Mátra kapujában, Gyöngyös belvárosának Fő téren található KÉKES étteremben köszönthetem, és sikerül különleges KÉKES - élményt nyújtani Önnek.

Nekem és csapatomnak ez a legfontosabb!

Kósa László / Tulajdonos

workout-demo-1
workout-demo-2
workout-demo-3
workout-demo-4
workout-demo-1
workout-demo-2
workout-demo-3
workout-demo-4
 
Adatvédelem