.

Heti Ebédmenü

Sunny-3 KFT
H-3200 Gyöngyös, Fő tér 7.
T: (+36 37) 311-915
F: (+36 37) 311-806

 

 

A Sunny-3 KFT catering szolgáltatásainak legfontosabb alapelve, hogy lehetetlen valójában nem létezik. A malacsütős vurstlitól az elegáns állófogadáson keresztül az ejtőernyős esküvőig semmi nem jelenthet akadályt. Legyen szó magán, illetve vállalati rendezvényről a cél minden esetben a rugalmas, ötletes és lenyűgöző szervezés és lebonyolítás, hiszen mindenki számára a legfontosabb, hogy az általa megálmodott rendezvény különleges legyen. A vállalkozás minden rendezvénytípusban számtalan referenciával rendelkezik. Az összeszokott csapat az elmúlt húsz év során rengeteg esküvő, születésnapi buli, állófogadás és konferencia magas színvonalú lebonyolításával büszkélkedhet.

A Kft. bármilyen típusú esemény egyedi igények szerinti teljes körű szervezését és lebonyolítását vállalja, így a megbízónak semmivel nincs gondja. Rendezvénytől függően a cég biztosítja a szükséges eszközkészletet, erőforrást, műsort és szakszemélyzetet az ország bármely területén. A ruhatár, a technikai biztosítás, a dekoráció, a bútorozás, a felszolgálók, hostessek, szakácsok, ruhatárosok alkalmazása mind részei a szolgáltatásnak. Catering szolgáltatásunk egyik legfontosabb alapelve, hogy az esemény első pillanatától a zárásáig a megbízó és vendégei kényelmét biztosítsuk, kellemes élményt okozva egy sikeres, emlékezetes és alkalomhoz illő rendezvény lebonyolításával.

A Sunny-3 KFT catering szolgáltatásának filozófiája bármilyen igény szerinti rendezvény szervezése. A gyors, rugalmas csapat szívesen várja az extrém rendezvényötleteket is.

Adatvédelem